Zoeken naar wie wordt

Uw zoekactie voor wie wordt leverde 36 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

N&L 36 jaar Oost-Vlaanderen - Zwijnaarde
voor onderdanige voyeur
Wij zijn stijlvol koppel met druk sociaal en prof. leven. We willen eens buiten de lijntjes kleuren. We ontvangen jou als stijlvolle man op een mooie locatie. Zij is slank, elegant en erg verzorgd, mid 30 donkere half lange haartjes Mooi jurkje of rokje en bloesje. Op mijn verzoek zal ze zich traag uitkleden bij jou dan in mooie lingerie en dan ….zonder . Jij mag kijken, begluren, haar betasten en dan zorg je voor jezelf… Een puntje nog….vanaf binnenkomen tot vertrek wordt er niet gesproken. Geďnteresseerd stuur dan info over jou en gewone foto en aan welke FV je dacht  
jans 34 jaar Antwerpen - Mol
amateur dame / milf / hotwife gezocht
hoi! hier een jongeman van 34 die een voorliefde heeft voor dames in mooie sexy lingere, high heels of latex kledij. Ben jij de dame die dit graag draagt en wil showen voor een andere man tijdens een leuke date mag je altijd contact opnemen. afspreken graag vrijdag 17/05 voormiddag gepaste vergoeding wordt voorzien  
Bert 40 jaar Limburg - As
Trekdate
Sportieve man 41 zoekt dame voor trekdate, handjob. Alles wordt op voorhand besproken. Groetjes  
Zakenman 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zakenman zoekt geile jonge vrouw, tot 400 euro
Zakenman is op zoek naareen geile ruimdenkende vrouw. Jij biedt je aan als een amateursletje. Hoe minder taboes, hoe meer ruimdenkend... hoe hoger de vergoeding. Kan gaan tot 400 euro per date als je voldoet aan mijn eisen. Pluspunten zijn jong zijn, mooie stevige borstjes, slank. Koppel waarvan zij wordt aangeboden ook welkom. Om vlug een keuze te kunnen maken stuur je je gegevens, samen met woordje uitleg en gewone foto.  
6 dagen
Zakenman 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zakenman zoekt geile ruimdenkende vrouw, 400 euro
Zakenman is op zoek naareen geile ruimdenkende vrouw. Jij biedt je aan als een amateursletje. Hoe minder taboes, hoe meer ruimdenkend... hoe hoger de vergoeding. Kan gaan tot 400 euro per date als je voldoet aan mijn eisen. Pluspunten zijn jong zijn, mooie stevige borstjes, slank. Koppel waarvan zij wordt aangeboden ook welkom. Om vlug een keuze te kunnen maken stuur je je gegevens, samen met woordje uitleg en gewone foto.  
Klant 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke geile vrouw heeft zin?
Wens af te spreken met een geile vrouw die zich aanbiedt als amateur prostituee. Hoge vergoeding mogelijk. Is het een fantasie van jou om eens als hoertje af te spreken en als hoertje te worden behandeld? Of koppel waarbij jij als hoertje wordt aangeboden door je partner? Afspraken worden duidelijk gemaakt en ik garandeer respect naar jou toe tijdens de date. Om vlug af te spreken zou het goed zijn dat je je gegevens doorstuurt met een woordje uitleg en de vergoeding die je wil. Voor een all-in hoertje is een ruime vergoeding mogelijk.  
Zakenman 59 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welk kinky mateurhoertje heeft zin in ... en vergoeding.
Is er hier een kinky vrouw die lekker geil wordt bij de gedachte om zich als een amateurhoertje aan te bieden aan een oudere man? Heb je een pooier die je wil aanbieden dan mag dat natuurlijk ook en spreek ik met je pooier af. Je kikt op de gedachte om het hoertje uit te hangen, afspraken wat kan en wat niet worden gemaakt zoals met een hoertje, geen extremen gevraagd. Laat me ook weten hoeveel je wil verdienen als amateurtje. Ik ben benieuwd wie zich aanbiedt en wat je voorstel is.  
Piet 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Jonge geile vrouw (koppel) gezocht voor soft, geen intiem
Ietwat oudere man zoekt een jonge geile vrouw voor een softdate onder de vorm van een rollenspel. Het rollenspel kan/zal bestaan uit laten bekijken, betasten, bespelen, keuren, masturberen, opdrachtjes, spanking, gehoorzamen,... Alles met wederzijds respect en binnen de grenzen van de gemaakte afspraken, een pluspunt is (lichte) onderdanigheid. Mag ook een koppel waarvan de vrouw aangeboden wordt of die beiden kunnen bekeken en gebruikt worden. Kennismaking tijdens een eerste korte date kan, kan eenmalig maar ook regelmatig. Zin om kennis te maken en/of de uitdaging aan te gaan? Stuur een berichtje met je gegevens en eventueel een gewone (onherkenbare) foto.  
Gunther 52 jaar Limburg - Lommel
huisvrouw gezocht
Ben jij een een alleenstaande moeder of huisvrouw en kan je een paar centjes extra gebruiken en hou je van seks misschien ben ik dan wel op zoek naar jou. Ik ben een man van 50 jaar en ik zou heel graag een vrouw willen laten genieten. Er zijn wel een paar dingen voor mij belangrijk. Ik zou echt iemand die wat kan gebruiken zoek geen beroeps verder hou ik beslist niet van klokkijken dus niet per uur of zo gewoon per date het hoeft echt geen uren te duren maar ik niet het gevoel hebben dat er op de klok gekeken wordt. Verder zou ik leuk vinden dat je zelf ook geniet en zelf dingen onderneemt . Ik ben een liefhebber van vrijen strelen masseren neuken ,alles gewoon in overleg . Ik hou niet van sm of hele ruige seks gewoon samen even lekker genieten. Ik ben 1,75 cm lang weeg ongeveer 80 kg. stel je je even voor, en wie weet treffen we elkaar een paar keer per maand tegen vergoeding uiteraard.  
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Date gezocht voor vanavond
Dag dames, ik heb deze avond (vrijdag 03/05) niets te doen en heb zin in een leuke date. Ikzelf ben een 45-jarige respectvolle single man. Iemand in de regio Roeselare die zin heeft om samen af te spreken? Ik kan me verplaatsen naar jou of we kunnen bij mij thuis afspreken. We drinken samen een glaasje om wat te ontspannen en leren elkaar wat beter kennen. Daarna nemen we de tijd om elkaar uitgebreid te verwennen. Dus eerder op zoek om samen een leuke avond te beleven waar er niet op de klok wordt gekeken en waar we vooral samen plezier hebben in een ongedwongen, veilige en ontspannende sfeer. ik hou er enorm van om een vrouw te verwennen en te plezieren (I love voorspel) en doe er alles aan om jou een goede tijd te bezorgen. indien je dit leuk lijkt gelieve me te contacteren en je wat voor te stellen. Graag ook een foto (mag anoniem indien je dat wenst) en wat jij zelf zoal graag hebt.  

Date gezocht voor vanavond
  1   2   3   4